Stockholm

 REGIONALFÖRENING SVENSK FORM STOCKHOLM ÄR BILDAD!

Svensk Form Stockholm – ny regionalförening!

Tisdagen den 26 januari 2016 kl. 18:00 bildades regionalföreningen Svensk Form Stockholm vid konstituerande möte i Svensk Forms Bibliotek, Svensksundsvägen 13 Skeppsholmen.

Protokoll från bildande/konstituerande möte Svensk Form Stockholm

Välkommen till årsmöte för Svensk Form Stockholm
Torsdagen 22 mars kl 18-20 på Transit, LM Ericssons väg 14, Telefonplan.

Vi träffas i år på Transit Kulturinkubator på Telefonplan. Välkommen att ta del av och delta i årsmötesförhandlingarna; Svensk Form Stockholm finns till för våra medlemmar i Stockholmsregionen, så det är betydelsefullt att du representerar!

Transit är en plats och samarbetspartner för frilansande filmare, musiker, scenkonstnärer, bildkonstnärer och formgivare. Transit riktar sig till dig som är i en utvecklingsfas oavsett om du jobbat konstnärligt i några eller många år. Vi ger en kort introduktion av verksamheten. Kanske är du intresserad av att söka? http://transitsthlm.se

Därefter inleds årsmötesförhandlingarna.

Dagordning

Verksamhetsberättelse

Årsredovisning

Vi bjuder på något lättare att äta och dricka.

För att upprätta röstlängd och planera förtäring ber vi om osa snarast den 20 mars till: stockholm@svenskform.se 

Till Transit kommer du genom att ta T-banans röda linje till Telefonplan. Adress: LM Ericssons väg 14, Stockholm. Entré till Transit via huvudentrén till Konstfack.

Varmt välkommen!

Regionalföreningen Svensk Form Stockholm

 

 

Har du några idéer på studiebesök eller något annat som du tycker att vi ska ta upp, skicka en e-post till oss:  stockholm@svenskform.se 

Svensk Form Stockholm

Följ oss på Facebook och Instagram