Styrelse Västernorrland

Anna Fossaneordförande
Anna är utbildad industridesigner vid Mittuniversitetet med inriktning Human care. Har även läst på konstskola i Göteborg i två år med inriktning bild och rumsgestaltning. Arbetar idag som Art Director på Logosol och driver vid sidan av No Gadget Design som är ett konsultföretag inom grafisk design och industridesign. Älskar att resa och upptäcka både på hemmaplan och utomlands. Gillar inredning, framförallt från femtiotalet.

Vicci Andersson Sjöbom, vice ordförande / samordnare för Pecha Kucha Night
Arbetar med textil formgivning & uppdrag i eget företag sedan 1997. Driver butik med design, konst & konsthantverk i Sundsvalls stenstad sedan 2012, tillsammans med 7 andra kreativa företag. Delägare i produktionsbolaget/förlaget Kulturverksta´n med fokus på pedagogisk barnmusik. Bostad och kontor på lantlig adress strax utanför Sundsvall. Lever på som bäst när jag utvecklas tillsammans med andra och utöva intressen som mat, resor, form & kultur av alla slag.

Signe Weiss, sekreterare
En kreativ själ med en magisterexamen i ekonomi.
Giggar inom Nia (holistic movement), embodiment, politik, inredning, organisering, feng shui, trädgård, café, samhällsprojekt mm. Läser mycket och njuter av natur och samtal.

Kristina Brink, kassör
Kristina är prefekt på Institutionen för design vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Kristina undervisar i ämnet grafisk design inom typografi, bokformgivning, magasinsformgivning, designhistoria och förpackningsdesign. Bor vid havet utanför Sundsvall och på fritiden släktforskar hon gärna och reser helst till favoritstaden Tokyo.

Kristina Jeppson, vice sekreterare / grafisk form
Kristina kommer från Västkusten men flyttade norrut för att studera. Hon har en masterexamen i grafisk design och kommunikation från Mittuniversitetet. Har en bakgrund i tidningsbranschen och som tjänstedesigner i vården, jobbar just nu som kommunikatör på Länsstyrelsen i olika projekt inom hållbar regional utveckling. Driver även företaget No Gadget Design tillsammans med Anna Fossane. Älskar odling, djur och friluftsliv och drömmer om en gård på landet.

Mona Wärdell, medlemsansvarig
Mona är född och uppvuxen i Östersund. En passion för konst och kultur fick henne att flytta till USA där hon bla studerade teater i New York samt jobba inom en rad olika områden som make-up, outfitting, inredningsdesign, eventplanning och projektledning. Efter flytten tillbaka till Sverige så hamnade hon tillsammans med familjen i Sundsvall. Mona är utbildad industridesigner och Idag jobbar hon 50% på Design i Västernorrland och 50% på SVID.

Niklas Öhrberg, dokumentationsansvarig webb / foto
Gick ut från Industridesignprogrammet på MIUN 2014 och har sedan dess frilansat inom bland annat produktutveckling och teknisk illustration. På fritiden blir det mycket musik, karate och även en del spelutveckling!

Jörgen Ringman suppleant