Kalendarium Västernorrland

Program 2020

Under året kommer vi bland annat att arrangera föreläsningar, Pecha Kucha och medlemsresor. Vi firar även Formslaget den 6 oktober då vi utser årets Formbärare.

Aktiviteter i sommar/höst

Följ med oss till Island tree houses i Haverö 22 augusti!

medlemsresa

Det blir en heldag med Svensk Form. Förutom Island tree houses besöker vi även Saluhallen Artisan Food i Ånge, naturreservatet Haverö strömmar och Mitt musteri i Borgsjö.
Vi samlas för avfärd från Kulturmagasinet i Sundsvall kl 8.20 och vi beräknar vara tillbaka i Sundsvall senast kl 21.00. Det går också bra att ansluta sig längs vägen i egen bil.
Föreningen står för resa, lunch och inträden för våra medlemmar. Gäster som inte är medlemmar är välkomna i mån av plats, till självkostnadspris.
Middag på Mitt musteri på hemvägen bekostas av deltagarna själva, såväl medlemmar som gäster.
Vi kommer att vistas mycket utomhus så ta med regnkläder ifall vi har otur med vädret. För att komma till Island tree houses åker vi båt en liten bit, samt promenerar på skogsstig i ca 400 meter. Det kommer också bli en del promenerande vid Haverö Strömmar för den som vill, så välj bra skor.
Vi samåker max fyra personer i varje bil och det är OK att följa med i egen bil om så önskas. Föreningen bekostar dock bara resa för de som väljer att samåka med oss. Vi måste alla ta ansvar för att hålla avstånd och värna om varandra, samt stanna hemma om du är sjuk.
Hoppas att du tycker det låter som en trevlig utflykt och att du vill följa med!
Anmäl dig senast 10 augusti till vasternorrland@svenskform.se
I samband med anmälan ange även eventuella allergier samt om du åker i egen bil.
Det är begränsat antal platser och några av er har redan anmält er och behöver såklart inte anmäla er igen.
Allt gott,
Svensk Form Västernorrland
För aktuell information besök Svensk Form Västernorrlands facebooksida. Vi informerar även våra medlemmar via e-post.