Medlemskap

Tre bra skäl att bli medlem i föreningen Svensk Form

✓ Var med och påverka samhället i hållbar riktning med design
✓ Bli del av Sveriges bredaste design-nätverk
✓ Få koll på designområdet – magasin och medlemserbjudanden

 

 

 

Bli medlem i Svensk Form!

På köpet får du Swedish Design Memo 2020 (värde 320 kr) skapad av Svenska Memo AB som ett hyllningsspel till Svensk Form och svensk formgivning. Swedish Design Memo är ett memory och ett quiz med 48 x 2 spelkort och fyra spelplaner för bildfrågor samt en booklet på 60 sidor med designminnen och texter om svensk designhistoria av bland andra Kerstin Wickman.

Ta del av erbjudandet* och betala endast 495 kr för medlemskapet (ordinarie pris 580 kr), Swedish Design Memo får du på köpet. Studenter betalar bara 325 kr.

För att ta del av erbjudandet gå in via den gula Bli medlem-knappen högst upp på sidan. Om du vill ge bort medlemskapet som julklapp fyller du i mottagarens kontaktuppgifter och kryssar sedan i rutan Annan betalare och fyller i dina kontaktuppgifter.

*Erbjudandet gäller för nya medlemmar och så långt lagret räcker.

För dig som redan är medlem i Svensk Form kan du beställa Form Memo med 20% rabatt direkt från Svenska Memo AB när du anger ditt medlemsnummer. Svenska Memo har även utlämning och upphämtning intill Slussen i Stockholm fram till jul och december ut. Spelet kan också levereras via post och bud, leveranskostnader tillkommer. Beställning sker via info@svenskamemo.se. För mer information om spelet se www.svenskamemo.se

Swedish Design Memo är formgiven och producerad av Svenska Memo AB (värde 320 kr)


När du blir medlem i Svensk Form får du även 1 års prenumeration på den prisbelönta tidskriften Form– den främsta tidskriften om nordisk design och arkitektur.

Svensk Form är till för dig som tycker design är viktigt och vill ha hållbarhet nu, oavsett om du är utövande designer eller bara har ett stort designintresse. 

Tycker du att design är viktigt och är du övertygad om att design har en nyckelroll i omställningen till ett hållbart samhälle? Då är vi fler! Svensk Form har förespråkat design som samhällsutvecklande kraft sedan 1845 och nu vill vi visa att design gör skillnad för en hållbar framtid. Tillsammans blir vår röst starkare! Bli medlem idag.


Det här får du som medlem:

  • 1 års medlemskap i Föreningen Svensk Form
  • Swedish Design Memo 2020 – en hyllning till Svensk Form 175 år och till
    svensk formgivning skapat av Svenska Memo AB (värde 320 kr)
  • 1 års prenumeration på den prisbelönta tidskriften Form– den främsta tidskriften om nordisk design och arkitektur.
  • Möjlighet att engagera dig och träffa andra där du bor som tycker att design är viktigt. Föreningens regionalföreningar anordnar aktiviteter och driver designutvecklingen i 14 olika regioner.
  • Gratis inträde på event och seminarier i hela Sverige.
  • Rabatt upp till 20% hos våra 40 Förmånsvänner– utvalda design- och möbelbutiker och hotell i hela landet.
  • Rabatt på inskickade bidrag till designutmärkelsen Ung Svensk Form.
  • Gratis juridisk rådgivning genom juristbyrån Brann, telefonnummer 08-429 10 00

 

Priser & betalningsalternativ

Ordinarie priser för medlemskap under ett år (inkl. prenumeration på Form):
Sverige 580 kr
Student Sverige 325 kr
Norden/Baltikum 790 kr
Europa 990 kr
Övriga länder 1290 kr

Betala årsvis – Medlemsavgiften betalas årsvis och vid ett och samma tillfälle. Ordinarie pris: 580 kr/år. Studentpris: 325 kr/år. Klicka här för att betala årsvis

Betala löpande – Medlemsavgiften betalas löpande varannan månad. Löpande betalning är inte möjlig för dig som är bosatt utomlands.
Klicka här för att betala löpande ordinarie pris: 98 kr/varannan månad
Student? Klicka här för att betala löpande studentpris: 55 kr/varannan månad

Medlemskaps Plus – Genom medlemskap plus kan flera i familjen vara medlemmar men dela på samma tidning. En Plus-medlem måste vara skriven på samma adress som en fullt betalande medlem. Kostnaden för Medlemskap Plus är endast 250 kr/år. Läs mer om Medlemskap Plus här!

Foto: Rana Van Pellecom