Uthyrning

En lugn oas mitt i stan – hyr Svensk Forms Bibliotek

Ibland behöver man komma iväg lite. biblo
Att byta miljö kan ge inspiration och en kreativ kick. Så varför inte planera in nästa möte eller mingel i Svensk Forms ljusa och luftiga designbibliotek mitt på Skeppsholmen? Vi erbjuder er en vacker och lugn plats med alla bekvämligheter för stora och små möten.

Styrelsemöte, workshop eller releasefest – allt är möjligt!
För mötet finns plats för 16 personer bekvämt sittande i vackra läderstolar kring det stora konferensbordet. Rummet kan möbleras om och disponeras av större grupper för biosittning (40 pers) eller för stående mingel (60-70 pers). Självklart ordnar vi det du behöver till ditt arrangemang.

Vacker inramning i en kreativ miljö
Lokalen ligger mitt i det kulturella klustret på Skeppsholmen, med promenadavstånd till Stockholms City. Utanför bibliotekets höga fönster ser du glittret från Stockholms ström och de anrika byggnaderna på Skeppsholmen. Rummet är inrett av två av de allra främsta namnen inom svensk arkitektur och möbelformgivning – Åke Axelsson och Jonas Bohlin.

Lunch kan intas eller beställas via oss på någon av de utmärkta restaurangerna på Skeppsholmen, till exempel Moderna museets restaurang eller Hotel Skeppsholmen.

Lokalhyra
Halvdag, Kl.09-13 eller 13-17
5 000 kr

Heldag, Kl. 09-17
9 000 kr 

Priser
Ladda ner fullständig prislista här.

Kontakta oss för mer information om uthyrning:
Nelly Burén
, kansliansvarig Svensk Form
Telefonnummer: 073-540 12 81
Mailadress: nelly.buren@svenskform.se