Personal Svensk Form

 

Det här är vi på Svensk Form. Skicka e-post till oss: förnamn.efternamn@svenskform.se

Mats Widbom – VD
Tel: 08 – 463 31 30 E-post till Mats
– Genom våra 13 regionalföreningar runt om i landet genomför Svensk Form aktiviteter som sätter ljuset på Ett hållbart samhälle genom god design. Våra regionalföreningar sträcker sig lång bortom storstadsregionerna och är därför så viktiga i implementeringen av designdelen inom politiken för gestaltad livsmiljö.

Bio Mats Widbom
Mats Widbom har mångårig nationell och internationell erfarenhet inom museisektor och offentlig diplomati. Han är utbildad arkitekt och sedan länge väl förtrogen med formområdet, bland annat som huvudansvarig för design, arkitektur och stadsmiljö under Stockholm Europas kulturhuvudstad -98, som konstnärlig ledare för Riksutställningar och som kulturråd i Washington DC där en rad designutställningar visades i det då nyöppnade House of Sweden. Mats Widbom kommer närmast från Svenska institutet i Paris där han 2012 – 2018 var institutets chef och kulturråd vid Svenska ambassaden. Ladda ned en högiupplöst pressbilld av Mats (Foto: Rana Van Pellecom)

 

Elin Seittu – Kommunikationsansvarig
Tel: 072 – 323 31 48
E-post till Elin

 

 

 

 

 

Karin Wiberg – Projektledare Ung Svensk Form
Tel: 070 – 365 63 25  E-post till Karin
– Design gör vardagen vackrare och kan samtidigt också förbättra världen vi lever i. Många av de bidrag som skickas in till Ung Svensk Form söker lösningar på de samhällsutmaningar vi alla står inför. Dagens unga designer är medvetna och orädda – de ser sig omkring och använder sin talang och kunskap för att påverka samhällsutvecklingen. Jag tror att deras kreativitet och innovationsförmåga har en nyckelroll i omställningen till ett hållbart samhälle och att deras idéer kan bli morgondagens lösningar.

 

 

Erika Zinders – Medlemsansvarig
Tel: 073-540 12 81  E-post till Erika

 

 

 

 

 

 

 

Anneli Wardell – Ekonomichef
Tel: 08-463 31 43
E-post till Anneli
Anneli ansvarar för ekonomifrågor för föreningen Svensk Form, Svensk Form Service AB och Form/Mandelgren Magazine AB.

 

 

 

 

Sanna Lindström – Koordinator för regionalföreningarna och projektassistent
Tel: +46 (0)735 40 10 88
 E-post till Sanna
Sanna är koordinator för regionalföreningarna. Under jubileumsåret 2020 utökas de till 14 stycken föreningar runtom i landet. Hon är även projektassistent för Ung Svensk Form och Design S, liksom kontaktperson för Svensk Forms stipendier. Sanna är också möbelformgivare och har möbler och produkter för olika producenter och känner branschen väl. Hon är utbildad på Carl Malmsten och var deltagare och stipendiat i Ung Svensk Form 2011.

 

 

Jan-Ostvold_webbJan Östvold – Försäljningschef
Tel: 070-720 69 90 E-post till Jan
Jan Östvold jobbar med att stärka Svensk Form genom att bygga långsiktigt partnerskap med företag och organisationer, t.ex. för  sponsorskap till de nationella utmärkelserna Design S och Ung Svensk Form, genom Företagspoolen eller där det finns ett gemensamt mål att driva designfrågor i Sverige och internationellt. Jan kommer från Svenska Moderådet, där han var      försäljningschef och sponsoransvarig för Stockholm Fashion Week.

 

 

Medlems- och prenumerationsfrågor
form@flowyinfo.se
Tel. 08-799 62 68 (vardagar 08.00-18.00)

Regionalföreningar
Svensk Form har regionalföreningar runt om i hela landet.
Kontaktuppgifter till Regionalföreningarna