Styrelse Örebro


Vid styrelsemöte på Mecano en höstkväll 2019.
Från vänster: Simon Tullstedt, Jonas Linder, Karin Foberg, Saga Melina Gevargez, Harriet Arnold, Synnöve Borup & Mats Olsson.

Här finner du STADGARNA för föreningen Svensk Form Örebro län: stadgar_SFÖ

Jonas Linder, ordförande
Jonas är arkitekt, grafisk formgivare och illustratör i den egna verksamheten Kapitän. Är för övrigt väldans intresserad av allt som har med form & design att göra. Tycker mycket om att rita och om musik, men är också även gärna ute i skog och mark och lufsar.

 

Simon Tullstedt, vice ordförande
Simon är digital kreatör och kimchientreprenör. En rastlös och nyfiken själ som gillar sånt som får ta lite tid. Mjölksyrning och designprocesser till exempel. Cyklar och seglar gärna.

 


Karin Foberg, sekreterare
Karin är lifestylefotografen som vidareutbildar sig till kommunikatör på Örebro Universitet. Kulturtant, byggnadsvårdare och estet ut i fingerspetsarna. Renoverar ett gammalt metodistkapell på landet i det långsamma tempo som småbarnslivet tillåter.

 

Synnöve Borup, kassör
Synnöve är numera pensionär efter 40 år som bokhandlare. Intressen sedan studietiden: mode & design, arkitektur, kvalitetsfilm, musik och framförallt litteratur – gärna från andra kulturer. Tycker om att vara rörlig i kropp och hjärna.

 


Harriet Arnold, styrelseledamot

Harriet arbetar med kommunikation och marknadsföring på Örebrobostäder sedan närmare tjugo år. Privat har intresset för inredning, färg och form alltid varit stort. Har alltid en bok på gång, men är annars gärna ute och njuter av den vackra naturen i alla årstider.

 

Saga Melina Gevargez, styrelseledamot
Silversmed.

 

Catherine Giacomini, styrelseledamot
Utbildad modedesigner i Paris. Arbetar sedan 16 år som kostymdesigner för scenkonsten. Älskar att skapa, särskilt i metall och svetsa. Har får, getter, kaniner och bin och hobby-gräver grävmaskin.