Styrelse Örebro


Vid styrelsemöte på Nya Teatern en höstkväll 2021.
Från vänster: Karin Foberg, Jonas Linder, Saga Melina Gevargez, Harriet Arnold, Anders Ejdeholt, Catherine Giacomini & Synnöve Borup.

Här finner du STADGARNA för föreningen Svensk Form Örebro län: stadgar_SFÖ


Jonas Linder, ordförande
Jonas är arkitekt, grafisk formgivare och illustratör i den egna verksamheten Kapitän. Är för övrigt väldans intresserad av allt som har med form & design att göra. Tycker mycket om att rita och om musik, men är också även gärna ute i skog och mark och lufsar.

 


Harriet Arnold, vice ordförande & vice sekreterare

Harriet arbetar med kommunikation och marknadsföring på Örebrobostäder sedan närmare tjugo år. Privat har intresset för inredning, färg och form alltid varit stort. Har alltid en bok på gång, men är annars gärna ute och njuter av den vackra naturen i alla årstider.

 


Karin Foberg, sekreterare
Karin är lifestylefotografen som vidareutbildar sig till kommunikatör på Örebro Universitet. Kulturtant, byggnadsvårdare och estet ut i fingerspetsarna. Renoverar ett gammalt metodistkapell på landet i det långsamma tempo som småbarnslivet tillåter.

 


Synnöve Borup, kassör

Synnöve är numera pensionär efter 40 år som bokhandlare. Intressen sedan studietiden: mode & design, arkitektur, kvalitetsfilm, musik och framförallt litteratur – gärna från andra kulturer. Tycker om att vara rörlig i kropp och hjärna.

 


Saga Melina Gevargez, ansvar för sociala medier
Silversmed.

 


Catherine Giacomini, styrelseledamot
Utbildad modedesigner i Paris. Arbetar sedan 16 år som kostymdesigner för scenkonsten. Älskar att skapa, särskilt i metall och svetsa. Har får, getter, kaniner och bin och hobby-gräver grävmaskin.

 


Anders Ejdeholt, styrelseledamot.