För företag

360 graders försäljning och exponering
Vår samtid kännetecknas av extremt snabb förändring. Då gäller det att ligga ett steg före, att hitta nya vägar, samtidigt som man är uthållig med det man är bra på. Vi vill gärna bidra till att våra annonsörer och medlemmar i företagspoolen når önskade målgrupper. Därför har vi stärkt vårt team på Svensk Form och Form. Genom vår redaktion och AD har vi dessutom tillgång till några av landets bästa skribenter och fotografer.

Självklart ska ni fortsätta annonsera i vår tidning Form, med ännu vassare annonser för våra kvalitetsmedvetna läsare i Sverige och internationellt; arkitekter, designer och designintresserad allmänhet. Parallellt kan vi erbjuda en rad exponeringsmöjligheter och tjänster: digitalt, content, advertorials, kundtidningar, bilagor, event, sponsorskap med mera. Poängen är skräddarsydda lösningar för varje företag, särskilt för våra bästa vänner i företagspoolen.

Svensk Forms FöretagsPool – Utbyte och samarbete

Med Svensk Form har ditt företag stora möjligheter att utveckla sitt kontaktnät, få ökad synlighet och påverka designbranschens villkor. Svensk Forms FöretagsPool syftar till att vi, tillsammans med företag, vill främja designutvecklingen i Sverige och öka exporten av svensk design.

Svensk Forms FöretagsPool består av svenska företag i designbranschen och är en vital del av verksamheten inom Svensk Form. Bland våra företagsvänner finns exempelvis Lammhults, Svenskt Tenn, Tarkett och IKEA. Företagspoolens avgift är avdragsgill.      Läs mer om FöretagsPoolen

 

Kontakta vår försäljningschef för mer information om företagssamarbeten:
Jan Östvold, 070-720 69 90, jan.ostvold@svenskform.se

 

Uthyrning

Välkommen att hyra Svensk Forms Bibliotek för möten, mingel och workshops
Varför inte planera in nästa styrelsemöte, konferens, mingel eller workshop i Svensk Forms ljusa och luftiga bibliotek? Är företaget med i FöretagsPoolen ger vi 25% rabatt på hyran. Läs mer om uthyrning 

Kontakta oss för mer information om uthyrning:
08-463 31 00, info@svenskform.se

 

Förmånsvänner

Ge våra medlemmar rabatt på dina produkter eller tjänster

På butiker, hotell, restauranger och museer över hela Sverige får Svensk Forms medlemmar rabatt eller gratis inträde. Skulle ditt företag vara intresserat av att få extra synlighet och nya kunder genom att ge våra medlemmar rabatt? Vi söker ständigt efter nya intressanta Förmånsvänner. Läs mer under våra medlemsförmåner.

 

Kontakta oss om du vill bli Förmånsvän:
08-463 31 00, info@svenskform.se

Foretagspool logga

 

 

 

 

 

 

biblioteket framsida