Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemmar

21 september, 2022 | 08:00 - 20:00

Din tur att resa?

Djupgående materialkännedom är grundläggande för långsiktiga resultat! Följ med på en studieresa till ett av Sveriges fyra garverier.

Nu lottar vi ut återstående platser för Ung Svensk Forms stipendieresa till Tärnsjö Garveri –få nyttig kunskap om materialets hållbara egenskaper, dess långlivade möjligheter samt ta del av nöjet att själva skapa i en workshop med rik materialtillgång.

Dagen ägnas åt en exklusiv guidad visning och workshop på plats – innan vi åker hem får alla en goodiebag med detta otroliga material att låta inspirationen spinna vidare med. Resan uppskattas till ett värde av 1350kr – eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om du är eller vill bli medlem och hänga med på dagsresan mellan Stockholm – Tärnsjö inklusive frukost, lunch och middag den 21 september – svara då på följande frågor till info@svenskform.se tidigast idag och senast 12/9!  

Fråga: Traditionell/naturlig garvning i Sverige sker oftast genom användningen av en specifik vegetabilisk råvara, vilken?

Motivera: Varför borde just du få följa med på denna otroliga resa?

Genom rätt svar och en kreativ motivering utses vinnarna av en jury av representanter från Svensk Form – vinnarna meddelas via mail samt presenteras i samband med kommunikation kring resans avgång den 21 september. Lycka till!

Detaljer

Datum:
21 september, 2022
Tid:
08:00 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Tärnsjö Garveri
Garverivägen 6, 740 45 Tärnsjö
Tärnsjö, 740 45 Sverige
+ Google Map

Föreningen Svensk Form
Svensksundsvägen 13
111 49 Stockholm

Organisationsnummer: 802003-0980

Föreningen Svensk Form arbetar för att skapa engagemang och belysa de
möjligheter design kan ge för individen, kulturen, samhället och näringslivet.

Ändra inställningar för cookies