Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Exklusiv medlemsvisningvisning av Maja Michaelsdotter Erikssons utställning Forverer

2 oktober, 2021 | 16:00 - 17:00

Var med och ta del av det senaste inom konsthantverksscenen på Stockholm Craft Week! Som medlem i Svensk Form har du möjlighet att få en exklusiv visning av den prisbelönta textilkonstnären Maja Michaelsdotter Erikssons soloutställning Forever som visas på Misschefs. Det är Maja Michaelsdotter Eriksson själv som håller i visningen.

Tid: Lördag 2 oktober kl.16.00
Plats: Misschiefs, Linnégatan 4, Stockholm
OSA: Maila erika.zinders@svenskform.se senast 30 september

OBS! Kom ihåg att visningen endast är för medlemmar i Svensk Form. Begränsat antal platser. Det går bra att bli medlem på plats, så ta gärna med dig en kompis, men kom ihåg att anmäla er båda. VÄLKOMMEN! Bli medlem i Svensk Form

Om Maja Michaelsdotter Eriksson
Maja är verksam i Malmö där hon har sin textilverkstad. Hon har fått utmärkelsen Ung Svensk Form två gånger och har ställt ut på gallerier och museer både i Sverige och utomlands. Forever är Majas första solo utställning.

Om utställningen Forever

I utställningen Forever visas ett tiotal tuftade verk av Maja Michaelsdotter Eriksson, som genom lek med skala, färg och placering visar på en komisk eller absurd aspekt av världen. I verken skildras en slående fascination för allt som lever, våra biologiska kroppar och organ av kött och blod såväl som sinnets komplexitet. Utställningen visas på Misschiefs som är en interdisciplinär plattform som verkar för att främja och synliggöra utvalda kvinnliga och ickebinära konstnärer.

Foto: Daniel Camerini

Detaljer

Datum:
2 oktober, 2021
Tid:
16:00 - 17:00