Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inredningsarkitekturdagen i Göteborg

8 maj, 2018 | 13:00 - 20:00

8 maj
Inredningsarkitekturdagen
Den här dagen görs för dig som jobbar med inredningsarkitektur. Det blir föreläsningar, workshops, samtal, mingel med mat samt ett spännande inredningsarkitektur-medley! Vår ambition är att stärka yrkesrollen genom att samla inredningsarkitekter och belysa bredden av våra arbetsområden, arbetsmetoder och den kreativa konstnärliga processen. Formulera våra styrkor och med positiv laddning gemensamt prata om framtiden.
Sveriges Arkitekter Västra Götaland har påbörjat en kartläggning av yrket och branschen med vår region som utgångspunkt. Resultatet presenteras och utforskas under Inredningsarkitekturdagen. Utbildningsfrågan (de utbildas alldeles för få!) en annan relevant punkt i programmet.
Översikt av dagen:
kl 13-17 Seminarium med föreläsningar, workshop och samtal + fika,
kl 17-18 Mat och mingel, kl 18-20 Projekt-medley + mingel
Ett komplett program kommer ut i mitten av april. Eftermiddagen och kvällen är helt kostnadsfria för dej som medlem i SAVG eller SFV. Anmälan krävs till seminarie inkl fika och mat kl 13-18 och/eller till Projekt-medley inkl mingel kl 17:30-20.
När: tisdag 8 maj kl 13-20
Anmälan till: savg.osa@gmail.com
Plats: FORM-pilot, Föreningsgatan 2
Inredningsarkitekturdagen arrangeras av Sveriges Arkitekter Västra Götaland, Svensk Form Väst i samarbete med HDK och ADA. Välkommen med din anmälan!

 

Detaljer

Datum:
8 maj, 2018
Tid:
13:00 - 20:00

Arrangör

Sveriges Arkitekter Västra Götaland i samarbete med Svensk Form Väst, HDK och ADA.

Plats

Formpilot, Jugendhuset, Föreningsgatan 2, Göteborg