Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Formveckan Dalarna

oktober 6 - oktober 12

Formveckan Dalarna återkommer i höst med start söndag 6 oktober och avslut lördag12 oktober.

Tillsammans skapar vi en vecka fylld av innovation, kreativitet och gemenskap. Var med och bjud in till din/er studio, verkstad, ateljé, kontor eller utställningslokal. Kanske vill du visa ett spännande hus som din arkitektbyrå varit med och ritat, kanske vill du hålla en workshop i smide eller en föreläsning om vad grafisk form gör för en produkt. Är ni studenter på en utbildning eller en grupp vänner som på olika sätt jobbar med form och design, gör en utställning tillsammans och bjud in!

Du som vill bidra till Formveckans program kan anmäla ditt evenemang på denna länk.

När Formveckans program är färdigt kommer det att återfinnas på FORMVECKAN.COM

Design som utvecklingskraft

Design har i hög utsträckning kommit att förknippas med gestaltning av fysiska objekt som inom industridesign, produktdesign och möbeldesign, eller av något visuellt som inom grafisk formgivning, webbdesign och illustration.
Men design och designprocesser har värdefulla erbjudanden som kan stärka ett flertal olika områden, som regional utveckling, näringspolitik, transporter och infrastruktur, miljö och klimat, konsumtionspolitik, offentlig upphandling, innovation, energi, statlig förvaltning, utbildning och forskning, folkhälsa och sjukvård, digitaliseringspolitik och arbetsmarknadspolitik.

Detaljer

Start:
oktober 6
Slutar:
oktober 12
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.formveckan.com

Arrangör

Svensk Form Dalarna
E-post
dalarna@svenskform.se

Plats

Dalarna
Sverige + Google Map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *