Väst

Välkommen till Svensk Form Väst

VÄLKOMMEN TILL SVENSK FORM VÄST 2016
HÄR SER DU AKTUELLT PROGRAM:

9 maj 2016
Ringön – en stadsdel i utveckling
Ringön är ett gammalt industriområde på Hisingen, beläget mellan Götaälvbron och Tingstadstunneln. Området är i omvandling. Här finns en konsthall, Järnhallen, som drivs ideellt av konstnären Anna Bergman och det finns en grupp som, på uppdrag av Göteborgs stad, arbetar med Ringön ur ett stadsutvecklingsperspektiv. Hur kan Ringön bli en kreativ oas i Göteborg? Redan i sommar kommer det att hända saker. Matilda Lindvall är projektledare och vi träffar henne i Järnhallen på Ringön för att höra mer om tankarna bakom och kanske gå en runda i området. Anna Bergman från Järnhallen deltar också. Vi bjuder på fika!
Datum: måndag 9 maj
Tid: kl 17.00
Plats: Järnhallen, Ringön
Anmälan: Alla välkomna! Ingen anmälan behövs.

10 maj kl 18.00
Modesamtal med Ida Klamborn
Ida Klamborn tillhör de modedesigners som snabbt räknats in i gruppen ” unga stjärnskott”. Hon examinerades för något år sedan från Textil Högskolan i Borås och är nu verksam i Stockholm. Hon har låtit tala om sig i många sammanhang och fått flera priser, bl a Elle Award för Bästa nykomling. Josefin Kilner, intendent på Röhsska museet, samtalar med Ida om hur hon ser på modet, dagens modevärld och sin egen roll i denna. Arrangeras i samarbete med Röhsska museet.
Datum: tisdag 10 maj
Klockslag: 18.00
Plats: Röhsska museet
Anmälan: Alla välkomna! I Först till kvarn, 50 platser finns.

Vi finns också på Facebook. Där uppdaterar vi  flera gånger i veckan och tipsar, inte bara om egna arrangemang och event av arrangörer som vi stödjer ( t ex Ta – i – hand projektet). Utan också annat som händer inom design- och formområdet i vår region och som vi tror kan intressera dig.

TA I HAND 2016
Svensk Form Väst stödjer projektet Ta i hand. Ett projekt som vill bygga broar och skapa goda möten mellan människor och nationaliteter, genom att slöjda och handarbeta tillsammans. Projektet startade i Biskopsgården 2014 av Ingrid Johansson och Jenny Haraldsson. 2016 går man vidare ut i Västra Götalandsregionen och gör slöjdträffar bland annat i Falköping ( 20 februari) och Kulturkiosken i Floby (7 mars, 4 april, 2 maj och 30 maj) i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Alla är välkomna och det kostar inget.  För mer information om träffarna, kolla Facebook: Ta i hand.
Eller kontakta Ingrid och Jenny:
ta.i.hand.projektet@gmail.com
070-855 30 37

Följ Svensk Form Väst på Facebook: https://www.facebook.com/SvenskFormVast/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Svensk Form Väst stöds av:
VGKunNm

Medlemskap i Svensk Form, du får det genom att prenumerera på magasinet FORM,  är ett bra sätt att fördjupa sitt designintresse och hålla sig uppdaterad i det senaste inom design- och arkitekturvärlden. Yrkesverksamma kan utöka sitt nätverk, få nya kontakter inom branschen och ta del av designutvecklingen i ett bredare perspektiv. Genom att aktivera sig inom Svensk Form har du chansen att göra din röst hörd och delta i vårt påverkans- och opinionsarbete. Som medlem i Svensk Form har du rabatt i följande butiker vid uppvisande av medlemskort:

Svensk Forms förmånsbutiker i Väst 
Granit – 10% www.granit.se
Robert Matton & Co – 15% (ej på nettovaror) www.mattonbutiken.se
Svenssons i Lammhult – 5% www.svenssons.se
Haga Interiör – 10% www.hagainterior.se
Lerverk – 5% www.lerverk.se
Möbelgalleri Anna – 5% www.mobelgallerianna.com
Röhsska museet – gratis inträde – rohsska.se
Sintra – 5% (ej på utställningar) www.sintra.se

Förutom de exklusiva erbjudandena på Svensk Form-kortet, får du en prenumeration på Form – den främsta tidningen för nordisk design och arkitektur. Form kommer ut med 6 nummer per år, i en svensk och en engelsk upplaga.

BLI MEDLEM HÄR!
Gå in på länken för att anmäla dig som prenumerant på Form och medlem i Svensk Form.
JA! Jag vill bli prenumerant / medlem

2 reaktion på “Väst

  1. Pingback: Femina

  2. Pingback: OkiDoki! Arkitekter

Kommentarer inaktiverade.