Väst

Välkommen till Svensk Form Väst

Välkomna till  Svensk Form Väst våren/sommaren 2015
Nu  är vårens program av studiebesök och föreläsningar till ända. Tack alla som kom! Och tack alla som ställde upp och berättade om sig själva och sin verksamhet! Nu laddar vi om, för att snart presentera ett intressant höstprogram för er.

Men det kommer en sommar också. Då visas Svensk Forms jurybedömda utställning UNG SVENSK FORM 2014/15 – det bästa av nya prototyper och nya produkter från unga formgivare –  på Röhsska museet i Göteborg. Vernissage den 16 juni klockan 17.00. Alla välkomna då! Utställningen visas på Röhsska till och med 16 augusti 2015.

Boka också redan nu in fredagen den 25 september 2015. Då  blir det FORM-fest tillsammans med Röhsska museet. Vi presenterar aktuella författare till nya böcker om arkitektur, form och design. FORM-redaktionen kommer också. Det blir mat, dryck och fest!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Svensk Form Väst stöds av:

VGKunNm

Medlemskap i Svensk Form är ett bra sätt att fördjupa sitt designintresse och hålla sig uppdaterad i det senaste inom design- och arkitekturvärlden. Yrkesverksamma kan utöka sitt nätverk, få nya kontakter inom branschen och ta del av designutvecklingen i ett bredare perspektiv. Genom att aktivera sig inom Svensk Form har du chansen att göra din röst hörd och delta i vårt påverkans- och opinionsarbete. Som medlem i Svensk Form har du rabatt i följande butiker vid uppvisande av medlemskort:

Svensk Forms förmånsbutiker i Väst 
Granit – 10% www.granit.se
Robert Matton & Co – 15% (ej på nettovaror) www.mattonbutiken.se
Svenssons i Lammhult – 5% www.svenssons.se
Haga Interiör – 10% www.hagainterior.se
Lerverk – 5% www.lerverk.se
Möbelgalleri Anna – 5% www.mobelgallerianna.com
Röhsska museet – gratis inträde – rohsska.se
Sintra – 5% (ej på utställningar) www.sintra.se

Förutom de exklusiva erbjudandena på Svensk Form-kortet, får du en prenumeration på Form – den främsta tidningen för nordisk design och arkitektur. Form kommer ut med 6 nummer per år, i en svensk och en engelsk upplaga.

BLI MEDLEM HÄR!
Gå in på länken för att anmäla dig som prenumerant på Form och medlem i Svensk Form.
JA! Jag vill bli prenumerant / medlem

2 reaktion på “Väst

  1. Pingback: Femina

  2. Pingback: OkiDoki! Arkitekter

Kommentarer inaktiverade.