Väst

Välkommen till Svensk Form Väst

VÅRENS PROGRAM 2014

14 april 2014 kl 17.00
Möt arkitekterna bakom nya Stadsbiblioteket i Göteborg. På världsbokdagen den 23 april i år, invigs Göteborgs nya Stadsbibliotek. Då har det varit stängt i 18 månader efter mycket omfattande om- och nybyggnation. Redan 2006 inbjöds fyra arkitektkontor att komma med tillbyggnadsförslag. Det blev Erséus arkitekter i Göteborg som tog hem uppdraget. Häng med oss till Erséus kontor och hör arkitekterna själva berätta om den långa resan som nu snart är till ända. Vi har 20 platser. Våra arkitektevenemang brukar vara hårt tryck på, först till kvarn.
Tid: måndag 14 april 2014 kl 17.00. 
Plats: Erséus arkitekter,St Badhusgatan 18–20, Göteborg
Anmälan till: vast@svenskform.se

29 april 2014 kl 18.00
Margareta van den Bosch om H&Ms designsamarbeten.
Margareta van den Bosch är en nyckelperson bakom den svenska modekedjan H&Ms stora framgångar. Hon var chefsdesigner 1986–2007 och arbetar idag som företagets kreativa rådgivare och är fortfarande ansvarig för H&Ms modesamarbeten med internationella toppdesigners. Ett projekt som firar tio-årsjubileum i år. Föredraget är ett samarbete med Röhsska museet och som medlem i Svensk Form Väst går du in gratis. Medtag medlemskort. Då vi tror att detta blir ett populärt evenemang och platserna är begränsade, uppmanar vi dig att komma i tid.
Tid: måndag 29 april 2014 kl 18.00. 
Plats: Röhsska museet, Göteborg

——————————————————-

Svensk Forms förmånsbutiker i region Väst
Medlemskap i Svensk Form är ett bra sätt att fördjupa sitt designintresse och hålla sig uppdaterad i det senaste inom design- och arkitekturvärlden. Yrkesverksamma kan utöka sitt nätverk, få nya kontakter inom branschen och ta del av designutvecklingen i ett bredare perspektiv. Genom att aktivera sig inom Svensk Form har du chansen att göra din röst hörd och delta i vårt påverkans- och opinionsarbete. Som medlem i Svensk Form har du rabatt i följande butiker vid uppvisande av medlemskort:

Granit – 10% www.granit.se
Robert Matton & Co – 15% (ej på nettovaror) www.mattonbutiken.se
Svenssons i Lammhult – 5% www.svenssons.se
Haga Interiör – 10% www.hagainterior.se
Krypton – 5–10% 031-13 63 66
Lerverk – 5% www.lerverk.se
Möbelgalleri Anna – 5% www.mobelgallerianna.com
Prickig Katt – 15% www.prickigkatt.se
Röhsska museet – gratis inträde – rohsska.se
Sintra – 5% (ej på utställningar) www.sintra.se

Förutom de exklusiva erbjudandena på Svensk Form-kortet, får du en prenumeration på Form – den främsta tidningen för nordisk design och arkitektur. Form kommer ut med 6 nummer per år, i en svensk och en engelsk upplaga.

BLI MEDLEM HÄR!
Gå in på länken för att anmäla dig som prenumerant på Form och medlem i Svensk Form.
JA! Jag vill bli prenumerant / medlem
 

Svensk Form Väst stöds av: 

VGKunNm