Väst

Välkommen till Svensk Form Väst

VÄLKOMMEN TILL SVENSK FORM VÄST 2016
HÄR SER DU AKTUELLT PROGRAM:

10 maj kl 18.00
Modesamtal med Ida Klamborn
Ida Klamborn tillhör de modedesigners som snabbt räknats in i gruppen ” unga stjärnskott”. Hon examinerades för något år sedan från Textil Högskolan i Borås och är nu verksam i Stockholm. Hon har låtit tala om sig i många sammanhang och fått flera priser, bl a Elle Award för Bästa nykomling. Josefin Kilner, intendent på Röhsska museet, samtalar med Ida om hur hon ser på modet, dagens modevärld och sin egen roll i denna. Arrangeras i samarbete med Röhsska museet.
Datum: tisdag 10 maj
Klockslag: 18.00
Plats: Röhsska museet
Anmälan: Alla välkomna! I Först till kvarn, 50 platser finns.

Vi finns också på Facebook. Där uppdaterar vi  flera gånger i veckan och tipsar, inte bara om egna arrangemang och event av arrangörer som vi stödjer ( t ex Ta – i – hand projektet). Utan också annat som händer inom design- och formområdet i vår region och som vi tror kan intressera dig.

TA I HAND 2016
Svensk Form Väst stödjer projektet Ta i hand. Ett projekt som vill bygga broar och skapa goda möten mellan människor och nationaliteter, genom att slöjda och handarbeta tillsammans. Projektet startade i Biskopsgården 2014 av Ingrid Johansson och Jenny Haraldsson. 2016 går man vidare ut i Västra Götalandsregionen och gör slöjdträffar bland annat i Falköping ( 20 februari) och Kulturkiosken i Floby (7 mars, 4 april, 2 maj och 30 maj) i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Alla är välkomna och det kostar inget.  För mer information om träffarna, kolla Facebook: Ta i hand.
Eller kontakta Ingrid och Jenny:
ta.i.hand.projektet@gmail.com
070-855 30 37

Följ Svensk Form Väst på Facebook: https://www.facebook.com/SvenskFormVast/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Svensk Form Väst stöds av:
VGKunNm

Medlemskap i Svensk Form, du får det genom att prenumerera på magasinet FORM,  är ett bra sätt att fördjupa sitt designintresse och hålla sig uppdaterad i det senaste inom design- och arkitekturvärlden. Yrkesverksamma kan utöka sitt nätverk, få nya kontakter inom branschen och ta del av designutvecklingen i ett bredare perspektiv. Genom att aktivera sig inom Svensk Form har du chansen att göra din röst hörd och delta i vårt påverkans- och opinionsarbete. Som medlem i Svensk Form har du rabatt i följande butiker vid uppvisande av medlemskort:

Svensk Forms förmånsbutiker i Väst 
Granit – 10% www.granit.se
Robert Matton & Co – 15% (ej på nettovaror) www.mattonbutiken.se
Svenssons i Lammhult – 5% www.svenssons.se
Haga Interiör – 10% www.hagainterior.se
Lerverk – 5% www.lerverk.se
Möbelgalleri Anna – 5% www.mobelgallerianna.com
Röhsska museet – gratis inträde – rohsska.se
Sintra – 5% (ej på utställningar) www.sintra.se

Förutom de exklusiva erbjudandena på Svensk Form-kortet, får du en prenumeration på Form – den främsta tidningen för nordisk design och arkitektur. Form kommer ut med 6 nummer per år, i en svensk och en engelsk upplaga.

BLI MEDLEM HÄR!
Gå in på länken för att anmäla dig som prenumerant på Form och medlem i Svensk Form.
JA! Jag vill bli prenumerant / medlem

2 reaktion på “Väst

  1. Pingback: Femina

  2. Pingback: OkiDoki! Arkitekter

Kommentarer inaktiverade.