Medlemskap

Bli medlem i Svensk Form!

Student? Bli medlem i Svensk Form med studentrabatt!

Håll dig uppdaterad om branschen, häng med i samtalet om form, design och arkitektur, läs tidningen Form och få dessutom en mängd bra förmåner!

Medlemskap i Svensk Form är ett bra sätt att fördjupa sitt designintresse och hålla sig uppdaterad i det senaste inom design- och arkitekturvärlden. Är du student eller yrkesverksam kan du utöka ditt nätverk, få nya kontakter inom branschen och ta del av designutvecklingen i Sverige och internationellt. Svensk Form har varit en självklar aktör inom form, design och arkitektur sedan 1845 och är du intresserad av designhistoria har vi mycket kunskap att erbjuda.

Dessutom får du många fina förmåner:

  • Prenumeration på Form – den främsta tidningen för nordisk design och arkitektur. Form kommer ut med 6 nummer per år, i en svensk och en engelsk upplaga.
  • Inbjudningar till formfrukostar, designkvällar, seminarier, mingel, vernissage och andra aktiviteter hos Svensk Form, både i Stockholm och genom regionalföreningarna runt om i landet.
  • Rabatt hos våra Förmånsvänner: I utvalda designbutiker och hotell i hela landet. Här är alla Förmånsvänner.
  • Gratis inträde till PechaKucha, ett underhållande och lättsamt presentationsformat som Svensk Form bjuder in till flera gånger under året runt om i landet.
  • Gratis inträde på Röhsska museet i Göteborg (tillfälligt stängt).
  • Rabatt på inskickade bidrag till designutmärkelsen Ung Svensk Form.
  • Gratis juridisk rådgivning: Du som är professionellt verksam inom design- och arkitekturområdet får tillgång till Juridisk Hotline, 15 min gratis rådgivning av juristbyrån Brann.

När du blir medlem får du ditt medlemskort i posten när den första fakturan är betald. Då kommer också första numret av Form.

Ordinarie priser för medlemskap under ett år (inkl. prenumeration på Form):
Sverige 580 kr
Student Sverige 325 kr
Norden/Baltikum 790 kr
Europa 990 kr
Övriga länder 1290 kr

Flera medlemmar i samma familj?
Då är Medlemskap Plus för er!

Nu kan flera i familjen vara medlemmar till ett lägre pris och dela på samma tidning, bra va? Kostnaden för Medlemskap Plus är endast 250 kr/år. Läs mer om Medlemskap Plus här!