Medlemskap

Bli medlem i Svensk Form och prenumerant på Form – just nu till kampanjpris!

Träffa likasinnade och utöka ditt nätverk, häng med i samtalet om form, läs tidningen Form och få dessutom en mängd bra förmåner – inklusive gratis juridisk rådgivning!

Just nu kan du bli medlem i Svensk Form till det förmånliga priset 379 kr/år (279kr för studenter). Premie på köpet: Alvar Aaltos klassiska skål i pressat glas (75 mm). Erbjudandet gäller inom Sverige för nya medlemmar och så länge lagret räcker. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KAMPANJEN

Medlemskap i Svensk Form är ett bra sätt att fördjupa sitt designintresse och hålla sig uppdaterad i det senaste inom design- och arkitekturvärlden. Det finns också alla möjligheter att engagera sig i en aktiv rikstäckande förening med inte mindre än 13 regionala föreningar som erbjuder massor av aktiviteter och möjligheter att påverka designutvecklingen!

Är du student eller yrkesverksam kan du utöka ditt nätverk, få nya kontakter inom branschen, få juridisk rådgivning och ta del av designutvecklingen i Sverige och internationellt. Svensk Form har varit en självklar aktör inom form, design och arkitektur sedan 1845 och är du intresserad av designhistoria har vi mycket kunskap att erbjuda.

Dessutom får du många fina förmåner:

  • Prenumeration på Form – den främsta tidningen för nordisk design och arkitektur. Form kommer ut med 6 nummer per år, i en svensk och en engelsk upplaga.
  • Inbjudningar till formfrukostar, designkvällar, seminarier, mingel, vernissage och andra aktiviteter hos Svensk Form genom regionalföreningarna runt om i landet.
  • Rabatt hos våra Förmånsvänner: I utvalda designbutiker, museer och hotell i hela landet. Här är alla Förmånsvänner.
  • Gratis inträde till PechaKucha, ett underhållande och lättsamt presentationsformat som Svensk Form bjuder in till flera gånger under året runt om i landet.
  • Gratis inträde på Röhsska museet i Göteborg (tillfälligt stängt).
  • Rabatt på inskickade bidrag till designutmärkelsen Ung Svensk Form.
  • Gratis juridisk rådgivning: Du som är professionellt verksam inom design- och arkitekturområdet får tillgång till Juridisk Hotline, 15 min gratis rådgivning av juristbyrån Brann. Ring Branns växel 08-429 10 00 och ange att du är medlem i Svensk Form och vill prata med någon av juristerna som är kopplade till Svensk Form.

När du blir medlem får du ditt medlemskort i posten när den första fakturan är betald. Då kommer också första numret av Form.

Ordinarie priser för medlemskap under ett år (inkl. prenumeration på Form):
Sverige 580 kr
Student Sverige 325 kr
Norden/Baltikum 790 kr
Europa 990 kr
Övriga länder 1290 kr

Nu kan flera i familjen vara medlemmar till ett lägre pris och dela på samma tidning, bra va?

Kostnaden för Medlemskap Plus är endast 250 kr/år. Läs mer om Medlemskap Plus här!