Medlemskap

Bli medlem i Svensk Form och få 6 nr av tidskriften Form för 580 kr (studentpris 325 kr)


Träffa andra där du bor som tycker att design är viktigt! I våra 13 regionalföreningar runt om i landet kan du delta i aktiviteter och resor, var med och driva samtalet om form och arkitektur, läsa den prisbelönta tidningen Form och få dessutom en mängd bra förmåner – inklusive gratis juridisk rådgivning!

Om du inte vill betala hela summan på en gång kan du välja att betala 98 kronor varannan månad. Är du student? Då kostar det bara 325 kr/år eller 55 kr/varannan månad. Läs mer om dina betalningsalternativ och bli medlem lite längre ned på den här sidan!

Det här får du som medlem:

  • 1 års medlemskap i Föreningen Svensk Form
  • 6 nr av den prisbelönta tidskriften Form – den främsta tidskriften om nordisk design och arkitektur.
  • Träffa andra där du bor som tycker att design är viktigt! Som medlem är du varmt välkommen till någon av Svensk Forms 13 regionalföreningar, från Norrbotten till Syd, Väst och Stockholm. Regionalföreningarna anordnar bl.a. Formveckor, Formfrukostar, medlemsutställningar, medlemsresor och mycket mer. Läs mer om Regionalföreningarna!
  • Gratis inträde på event i hela Sverige: Seminarier, fester och inspirerande PechaKucha-kvällar.
  • Rabatt upp till 20% hos våra 40 Förmånsvänner – utvalda design- och möbelbutiker, museer och hotell i hela landet t.ex. Svenssons i Lammhult, Hotel Skeppsholmen och Kulturparken Småland. Här är alla Förmånsvänner.
  • Rabatt på inskickade bidrag till designutmärkelsen Ung Svensk Form.
  • Gratis juridisk rådgivning genom juristbyrån Brann – som professionellt verksam inom design- och arkitekturområdet får du tillgång till Juridisk Hotline, 15 min gratis rådgivning av juristbyrån Brann. Ring Branns växel 08-429 10 00 och ange att du är medlem i Svensk Form.

Medlemskap i Svensk Form är ett bra sätt att fördjupa sitt designintresse och hålla sig uppdaterad inom det senaste inom design- och arkitekturvärlden. Det finns också alla möjligheter att engagera sig i en aktiv rikstäckande förening med inte mindre än 13 regionala föreningar som erbjuder massor av aktiviteter och möjligheter att påverka designutvecklingen! Är du student eller yrkesverksam inom formområdet kan du utöka ditt nätverk, få nya kontakter inom branschen, få juridisk rådgivning och vara med och driva designutvecklingen i Sverige och internationellt. Svensk Form har varit en självklar aktör inom form, design och arkitektur sedan 1845 och är du intresserad av designhistoria har vi mycket kunskap att erbjuda.

När du blir medlem får du ditt medlemskort i posten när den första fakturan är betald. Då kommer också första numret av Form.

Ordinarie priser för medlemskap under ett år (inkl. prenumeration på Form):
Sverige 580 kr
Student Sverige 325 kr
Norden/Baltikum 790 kr
Europa 990 kr
Övriga länder 1290 kr

Betalningsalternativ:

Betala årsvis – Medlemsavgiften betalas årsvis och vid ett och samma tillfälle. Ordinarie pris: 580 kr/år. Studentpris: 325 kr/år. Klicka här för att betala årsvis

Betala löpande – Medlemsavgiften betalas löpande varannan månad. Löpande betalning är inte möjlig för dig som är bosatt utomlands.
Klicka här för att betala löpande ordinarie pris: 98 kr/varannan månad
Student? Klicka här för att betala löpande studentpris: 55 kr/varannan månad

Medlemskaps Plus – Genom medlemskap plus kan flera i familjen vara medlemmar men dela på samma tidning. En Plus-medlem måste vara skriven på samma adress som en fullt betalande medlem. Bli Plus-medlem genom att mejla till anneli.wardell@svenskform.se
och ange namn, postadress, ev. annan fakturaadress, e-postadress och telefonnummer till Plus-medlemmen, samt (Obs!) huvudmedlemmens namn och medlemsnummer. Kostnad: 250 kr/år. Kostnaden för Medlemskap Plus är endast 250 kr/år. Läs mer om Medlemskap Plus här!

Foto: Rana Van Pellecom