Medlemskap

 

Bli medlem i Svensk Form – ord. pris 580 kr/år inkl. 6 nr av tidskriften Form KLICKA HÄR!

Student? Då kostar det bara 325 kr/år!

Träffa likasinnade och utöka ditt nätverk i en av våra 13 regionalföreningar runt om i landet, delta i aktiviteter och resor, var med och driv samtalet om form och arkitektur, läs den prisbelönta tidningen Form och få dessutom en mängd bra förmåner – inklusive gratis juridisk rådgivning!

Det här får du som medlem:

  • 1 års medlemskap i Föreningen Svensk Form
  • 6 nr av den prisbelönta tidskriften Form – den främsta tidskriften om nordisk design och arkitektur.
  • Träffa likasinnade på din ort! Som medlem är du varmt välkommen till någon av Svensk Forms 13 regionalföreningar, från Norrbotten till Syd, Väst och Stockholm. Regionalföreningarna anordnar bl.a. Formveckor, Formfrukostar, medlemsutställningar, medlemsresor och mycket mer. Läs mer om Regionalföreningarna!
  • Gratis inträde på event i hela Sverige: Seminarier, fester och inspirerande PechaKucha-kvällar.
  • Rabatt upp till 20% hos våra 80 Förmånsvänner – utvalda design- och möbelbutiker, museer och hotell i hela landet t.ex. Svenssons i Lammhult, Hotel Skeppsholmen och Kulturparken Småland. Här är alla Förmånsvänner.
  • Rabatt på inskickade bidrag till designutmärkelsen Ung Svensk Form.
  • Gratis juridisk rådgivning genom juristbyrån Brann – som professionellt verksam inom design- och arkitekturområdet får du tillgång till Juridisk Hotline, 15 min gratis rådgivning av juristbyrån Brann. Ring Branns växel 08-429 10 00 och ange att du är medlem i Svensk Form.

Medlemskap i Svensk Form är ett bra sätt att fördjupa sitt designintresse och hålla sig uppdaterad inom det senaste inom design- och arkitekturvärlden. Det finns också alla möjligheter att engagera sig i en aktiv rikstäckande förening med inte mindre än 13 regionala föreningar som erbjuder massor av aktiviteter och möjligheter att påverka designutvecklingen! Är du student eller yrkesverksam inom formområdet kan du utöka ditt nätverk, få nya kontakter inom branschen, få juridisk rådgivning och vara med och driva designutvecklingen i Sverige och internationellt. Svensk Form har varit en självklar aktör inom form, design och arkitektur sedan 1845 och är du intresserad av designhistoria har vi mycket kunskap att erbjuda.

När du blir medlem får du ditt medlemskort i posten när den första fakturan är betald. Då kommer också första numret av Form.

Ordinarie priser för medlemskap under ett år (inkl. prenumeration på Form):
Sverige 580 kr
Student Sverige 325 kr
Norden/Baltikum 790 kr
Europa 990 kr
Övriga länder 1290 kr

Nu kan flera i familjen vara medlemmar till ett lägre pris och dela på samma tidning, bra va?

Kostnaden för Medlemskap Plus är endast 250 kr/år. Läs mer om Medlemskap Plus här!