Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vernissage: Andréason & Leibel, månadens formgivare

2 mars, 2017 | 17:00 - 19:00

Andréason & Leibel, Månadens Formgivare
VERNISSAGE: Torsdag 2 mars kl 17-19. Välkommen!

Form/Design Center och DISK (Designer i Skåne) presenterar Månadens Formgivare. Andréason och Leibel startade sin studio direkt efter masters i Industridesign på HDK i Göteborg. 2002 flyttade paret till Malmö och arbetade med belysningsdesign åt IKEA och Ateljé Lyktan i Åhus samt med flera grafiska profileringsuppdrag. De har idag sin studio mittemot sockerbruket i ett vackert gammalt tryckeri i Arlöv.

På Form/Design Center visar Andréason & Leibel Circuit Chandelier ett samarbete med kemiglasproducenten Csaba Humenyik, Humi-glas i Dalby, framtagen initialt till London Design Biennalen och utställningen Welcome to Weden kurerad av Jenny Nordberg. Utställningen handlade om vad man kan åstadkomma i ett demokratiskt samarbete med lokal produktion på riktigt.

Tidskriftssamlaren Cathedral, producerad av Normann Copenhagen är en del i en serie inredningsaccessoarer kallad Daily Fiction och omnämndes i Best of the rest, Wallpaper Design Award 2017. Färgsättning och mönster gjordes av Femmes Regionales.

Detaljer

Datum:
2 mars, 2017
Tid:
17:00 - 19:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
http://www.formdesigncenter.com/program/manadens-formgivare-andreason-leibel/

Arrangörer

Form/Design Center
DISK (Designer i Skåne)

Plats

Form/Design Center
Lilla Torg 9
Malmö, Sverige
+ Google Map