Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SPOKs lanseringsfest

4 februari, 2020 | 19:00 - 23:00

Gratis

Välkommen på fest för att fira TRE bra saker:
ETT: SPOK släpper sin första bok.
TVÅ: SPOK lanserar sin nya rikstäckande hemsida.
TRE: Svensk Form fyller 175 år!

Kvällen inleds med prat av team SPOK och Form/Design Center, Mats Widbom (Svensk Form) samt formgivare och hantverkare som jobbat med SPOK på olika sätt. Lite senare blir det svets-och musikperformance av SPOKs grundare Jenny Nordberg och konstnären Andreas Kurtsson. Finsnickaren och Dj:n Johanna Ritscher spelar musik under kvällen. Attenda facebookeventet för att få löpande info!

Kom i tid: De 100 första får en SPOK-påse med SPOKs nysläppta bok samt något från SPOKs souvenirkollektion. Vi bjuder på snacks och välkomstdrink. Bar finns.

Osa till osa@bohmbohmroom.com senast 28/1.

Vi ses!

Bästa hälsningar
SPOK, Form/Design Center och Svensk Form

_ _ _

SPOK (Samtida produktion och konsumtion) är en plattform för produktion som syftar till att samla och sprida kunskap om lokala tillverkningsmöjligheter, från slöjd till industri. SPOK är grundat av designern Jenny Nordberg. Initiativet lanserades i Skåne 2016 med stöd av Region Skåne, Malmö Stad och Länsstyrelsen Skåne. Idag drivs SPOK från Form/Design Center i Malmö med Anna Gudmundsdottir som projektledare. Med Tillväxtverkets stöd kommer den nya digitala plattformen ytterligare kunna synliggöra lokala tillverkare och på så vis skapa fler möten samt förenkla samarbetet mellan kreativa näringar och industri – över hela landet.

Detaljer

Datum:
4 februari, 2020
Tid:
19:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Webbplats:
https://business.facebook.com/events/506935423503833/

Arrangörer

Svensk Form
SPOK
Form/Design Center

Plats

A House
Östermalmsgatan 26A
Stockholm, 114 26
+ Google Map
Visa Plats-webbplats