Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Medlemsresa till Valencia: World Capital of Design 2022!

27 april, 2023 | 08:00 - 30 april, 2023 | 17:00

Valencia erbjuder avantgardistisk arkitektur, är en futuristisk konst- och vetenskapsstad och har många kreativa och återkommande evenemang. Här föddes paellan och man har en blomstrande matscen med Michelin-stjärnor, trendiga distrikt och udda tapasbarer. Valencia har blivit den första staden i världen att verifiera och certifiera påverkan från all turismaktivitet, vilket gör Valencia till en världsreferens inom hållbarhetsområdet. Minutiöst arbete görs samtidigt för att minska koldioxidavtrycket från de två miljoner besökare som kommer varje år. Under 2019 gjorde man framgångsrikt om tio av sina torg för fotgängare, och fler är på gång. Staden har också 150 kilometer cykelvägar och flera prioriterade cykelbanor. Man siktar på helt koldioxidneutral turism till 2030. Följ med Svensk Form till det världsarvsskyddade Valencia, Spaniens tredje största stad, där vi upplever spännande arkitektur och design.

27–30 april arrangerar Svensk Form i samarbete med BK Travel Solutions en medlemsresa till Spaniens medelhavskust för att utforska designhuvudstaden Valencia. Valencia erbjuder avantgardistisk arkitektur, är en futuristisk konst- och vetenskapsstad och har många kreativa och återkommande evenemang. Under resan får du ta del av kultur, nöje, rekreation vid Spaniens medelhavskust!

Läs om samtliga detaljer i resans upplägg här.

RESMÅL:
Resa till Valencia för Svensk Form – tema: design, arkitektur och hållbarhet

DATUM:
27 – 30 april 2023

LOGI:
Valencia: Hospes Palau de la Mar. Ett småskaligt boutiquehotell med läcker design och fantastiskt läge. Rymliga, fräscht inredda rum i en historisk byggnad med maritimt förflutet. Bar och restaurang samt spa finns på hotellet.

FLYG:
Reguljärflyg med KLM i ekonomiklass inkl. bagageavgift exkl. flygskatt exkl. seatingavgift. (Om man väljer plats i samband med online-incheckning 24 tim. före avresa är det kostnadsfritt.)

Ut: Arlanda-Amsterdam 09:35-11:35 och Amsterdam-Valencia 14:05-16:30
Hem: Valencia-Amsterdam 17:15-19:55 och Amsterdam-Arlanda 20:50-22:55

PRIS:
SEK 18 995:-/person i delat dubbelrum (baserat på 25-30 betalande)

I PRISET INGÅR:

 • Reguljärflyg i ekonomiklass med KLM exkl. flygskatt inkl. bagageavgift
 • Modern helturistbuss för alla lokala transporter
 • 3 övernattningar i delat dubbelrum på beskrivet hotell inkl. frukost
 • Välkomstmiddag inkl. dryckespaket dag 1
 • Paella-lunch inkl. ett glas vin, bordsvatten samt kaffe dag 2
 • Avskedsmiddag inkl. dryckespaket dag 3
 • Guidad rundtur med fokus på arkitektur
 • Besök Arts & Science-City, i Calatravas operahus samt i San Nicolas-kyrkan
 • Besök och föreläsning inom ramen för World Design Capital 2022 – design samt hållbarhet
 • Kunnig reseledare/guide från BK Travel Solutions (Katarina Nilsson)
 • Medverkan av representant från Svensk Form
 • Bidrag till Fly Green Fund för reducerad klimatpåverkan, läs mer under Klimatavtryck
 • Skatter och lagstadgade avgifter, EU-moms (2,67 %)

TILLKOMMER:
Obligatoriska flygskatter enligt dagspris vid biljettering (idag ca 700:- )

FRIVILLIGA TILLÄGG:
Enkelrum: 3 400:- (3 nätter) Gouda avbeställningsskydd: 7 % av resans grundpris

VILLKOR:
Priset är beräknat på 25-30 gäster med gällande dagskurs (EUR 10,60). Vi förbehåller oss rätten att justera priset med hänsyn till prisändringar utanför vår kontroll t ex valutakursförändringar och lokala skatter. Särskilda resevillkor gäller. BK Travel Solutions har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Resan är en paketresa och lyder under paketreselagen.

KLIMATAVTRYCK:
BK Travel Solutions samarbetar med Fly Green Fund, som är en ekonomisk förening, utan vinstintresse, som ger företag och privatpersoner möjlighet att reducera sitt klimatavtryck vid flygresor. Ett sätt att minska klimatpåverkan från flyg är att flyga mindre. Men vissa resor är svåra att göra med andra transportmedel och resandet i sig är viktig för att både utbyta kunskap, erfarenheter och varor − och inte minst för att bidra till en mer öppen och tolerant värld. Därför är det viktigt att utsläppen från flyget minskar. Det uppnås genom teknikutveckling, bränslesnåla flygplan och satsning på förnybart bränsle. Fly Green Fund bidrar till att fossilt bränsle ersätts med biobränsle och ser därmed till att minska utsläppet, inte bara kompensera för det i efterhand. https://flygreenfund.se

RESA UTAN FLYG:
För den som inte vill flyga till Valencia, men ändå delta i resan på plats går detta bra. Om man på egen hand kör bil, åker buss eller tåg, så drar vi av flygkostnaden 4 500:- från resans pris. Tåg bokas ca 3 månader före avresedatum. Se t.ex. https://rail.cc/sv/tag/stockholm-till-valencia

ANMÄLAN & KONTAKT:
BK Travel Solutions Telefon 040-60 60 220 (mån-tors 09-14) mail: info@bktravelsolutions.se

Sista anmälningsdag: 30 september

Detaljer

Start:
27 april, 2023 | 08:00
Slutar:
30 april, 2023 | 17:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

BK Travel Solution
Telefon:
040-606 02 20
Webbplats:
https://www.bktravelsolutions.se/