Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FORMBAR(t)

10 april, 2014 | 08:00 - 20:00

10 april kl. 18 Konsthallen Passagen Linköping
Kostnad 60 kr inkl. korv med bröd & ett glas vin eller öl.
Tre föreläsningar under temat ”Killar i fin form” och tid för mingel och varmkorv mellan de olika programmen.
Bo Olls älskar konst i de flesta former och brinner för att uppmärksamma form-och designområdet. Han är själv konstnär och skulptör men jobbar också som konst-och formansvarig på Regionförbundet Östsam.
Under kvällen pratar Bo om form under rubriken ”Kan en mönstergosse bryta mönster?” med utgångspunkt från sina erfarenheter i yrkesval och livsval.

Lars-Ove Östensson är konsthallschef för Passagen och har ett genuint intresse för form och konst. Innan Lars-Ove kom till Passagen jobbade han på Norrköpings konstmuseum och innan sin konst-och litteraturstudier hann han att jobba både som grävmaskinist, byggnadsarbetare, skogshuggare och inom långvården.Lars-Ove berättar om sin egen bakgrund och om de tankar och framtidsplaner han har för konsthallen.

Peter Mäkelä är formgivare och driver den egna designstudion Paizano Design Studio. Han arbetar med allt från formgivning av möbler och mattor till att arrangera konstutställningar och event. I höstas fick Peter utmärkelsen Formbärare för Svensk Form Öst.
Peter kommer under kvällen att göra en tillbakablick där han berättar om sitt liv. Han talar också om att leva i nuet och om att sitta fast i en kreativ bubbla.

Hjärtligt välkommen/Styrelsen för Svens Form Öst

Detaljer

Datum:
10 april, 2014
Tid:
08:00 - 20:00

Plats

Konsthallen Passagen
Storatorget 2
Linköping, 582 23 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats