Är du vår kansliassistent?

Föreningen Svensk Form utlyser härmed en tillsvidaretjänst som assistent på föreningens kansli på Skeppsholmen i Stockholm.

Sökande bör ha intresse av designområdet samt relevant erfarenhet av administrativt arbete. Initiativrik och självständig är andra nyckelord.

Svensk Form har idag 6 anställda, vilket ställer särskilda krav på våra medarbetare som både måste kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt samtidigt som man kan behöva rycka in och hjälpa till med diverse arbetsuppgifter vid större projekt.

Det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och vara med i arbetsteamet under en period då Svensk Form riktar om verksamheten med fokus på design och hållbarhet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande:

– Assistera medlemsansvarig och kommunikationsansvarig på kansliet

– Ta hand om post, tidningsreturer och utskick

– Delat ansvar för att svara i växeln och ta emot besökare

– Boka konferensrum och förbereda inför möten

– Uthyrning av biblioteket

– Ta hand om och organisera lager och kontor

– Upprätthålla rutinerna för bibliotek och arkiv

Tillträde sker den 3 januari 2022 med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. För eventuella frågor går det bra att kontakta medlemsansvarig Erika Zinders: erika.zinders@svenskform.se

Om du tycker detta låter intressant och är en ”nyfiken designintresserad doer” så är du välkommen med din ansökan senast den 29 november 2021! Skicka ansökan med personligt brev och CV antingen till info@svenskform.se eller per post till Föreningen Svensk Form, Box 204 101 24 Stockholm.