Vikariat som Administrativ assistent och medlemskoordinator på Svensk Form

Föreningen Svensk Form söker just nu en vikarie till tjänsten administrativ assistent och medlemskoordinator. Vikariatet är på 22 månader och du som söker har självklart ett stort intresse för designområdet och relevant erfarenhet av administrativt arbete. Initiativrik och självständig är andra nyckelord. Anställningsort: Stockholm. Sista ansökningsdag: 3 juni.

Svensk Form har idag 6 anställda, vilket ställer särskilda krav på medarbetarna som måste både kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt samtidigt som man kan behöva rycka in och hjälpa till med diverse arbetsuppgifter vid större projekt.

Det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten framåt under en period då Svensk Form genomför ett omfattande varumärkesarbete med fokus på design och hållbarhet.

Att genomföra aktiviteter för ett starkare medlemsvärde är centralt i arbetet och ett nära samarbete sker med ansvariga för kommunikation och de 13 regionalföreningarna, som utgör en viktig bas i Svensk Forms verksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande:

Medlemsarbete
– Planera och genomföra/koordinera medlemsaktiviteter
– I samarbete med kommunikationsansvarig planera och driva kansliets medlemskommunikation
– Driva en kontinuerlig dialog och följa upp medlemserbjudandet med samarbetspartners
– Genomföra medlemsundersökningar

Administrativt arbete
– Delat ansvar för att svara i växeln och ta emot besökare
– Boka konferensrum och förbereda inför möten
– Uthyrning av Svensk Forms bibliotek
– Ta hand om och organisera lager och kontor
– Assistera projektledare med administrativa arbetsuppgifter

Arbetsort: Stockholm

Tillträde till vikariatet är den 19 augusti 2019 med slutdatum den 30 juni 2021.
Lön enligt överenskommelse.

För eventuella frågor går det bra att kontakta nuvarande medlemskoordinator Erika Zinders: erika.zinders@svenskform.se eller på telefon 073 540 12 81

Om du tycker detta låter intressant är du välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2019. Maila din ansökan med personligt brev och CV till info@svenskform.se.

Foto: Rana Van Pellecom