Styrelse Västernorrland

Kiki Hammarström-Amnow, ordförande
Har arbetat som utvecklare av kulturfrågor på landstinget med ansvar för konstfrågor. Sitter i styrelsen för Design i Västernorrland samt har suttit i styrelsen för Svensk Form nationellt (2008-2010). Bosatt i Härnösand med fritidshus på Alnön.

Anna Fossanevice ordförande
Anna är utbildad industridesigner vid Mittuniversitetet med inriktning Human care. Har även läst på konstskola i Göteborg i två år med inriktning bild och rumsgestaltning. Driver idag de två företagen Matroshka Furniture, som ritar och säljer förändringsbara möbler, och No Gadget Design som är ett konsultföretag inom grafisk design och industridesign. Älskar att resa och bästa resan hittills gick till Australien. Gillar inredning, framförallt från femtiotalet.

Vicci Andersson Sjöblom, sekreterare
Arbetar med formgivning & produktion i eget företag sedan 1997. Delägare i produktionsbolaget / förlaget Kulturverksta´n. Bor med familjen strax utanför Sundsvall och är en formroad, kulturintresserad, storstadsresande, trädgårdsälskande lantis!

Kristina Jeppson, vice sekreterare / grafisk form
Kristina kommer från Västkusten och flyttade till Sundsvall för att studera grafisk design och kommunikation. Nu går hon masterutbildningen i förpackningsdesign på Mittuniversitetet och driver företaget No Gadget Design tillsammans med Anna Fossane. Älskar havet, sällskapsspel och snö.

Kristina Brink, kassör / ansvarig för Pecha Kucha Night
Kristina är lektor i Grafisk design och programansvarig för kandidat- och masterprogram i Grafisk design vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Kristina undervisar inom; typografi, tidningsformgivning, färglära, designprocesser och förpackningsdesign. På Mittuniversitetet deltar Kristina i forskningsprojektet LivePaper på FSCN (Fibre Science and Communication Network). Hon är bosatt i Sundsvall, kan inte motstå en snygg förpackning och reser helst till favoritstaden Tokyo eller kopplar av i sommarstugan vid havet.

Magnus Sandebree, medlemsansvarig
Arbetar som projektledare för Design i Västernorrland som verkar för att öka designmognaden regionalt i syfte att stärka och utveckla organisationer och företag genom medveten och strategisk användning av design och designmetodik. Innehar en Magisterexamen i ekonomi från Uppsala Universitet med inriktning varumärkesstrategi samt en Master of Arts från Domus Academy, Milano, Italien, med inriktning mot Fashion Management / Product Design. Är väldig fäst vid havet.

Kerstin Stickler, grafisk form
Kerstin Stickler, grafisk formgivare och fotograf, har jobbat inom medie- tidningsvärlden sedan 1989. Har bland annat jobbat på Sundsvalls Tidning, ETC, tidningen Föräldrar & barn och Journalisthuset. Hon har svårt att sitta still och hämtar gärna inspiration på resor och av människor som brinner.

Henrik Muskos, dokumentationsansvarig
Bildberoende amatörfotograf. Flitig bevakare av Sundsvalls konst- och formscen. Ingenjör på TM i Sundsvall.