Styrelse Västernorrland

Kiki Hammarström-Amnow, ordförande
Har arbetat som utvecklare av kulturfrågor på landstinget med ansvar för konstfrågor. Sitter i styrelsen för Design i Västernorrland samt har suttit i styrelsen för Svensk Form nationellt (2008-2010). Bosatt i Härnösand med fritidshus på Alnön.

Anna Fossanevice ordförande
Anna är utbildad industridesigner vid Mittuniversitetet med inriktning Human care. Har även läst på konstskola i Göteborg i två år med inriktning bild och rumsgestaltning. Driver idag  No Gadget Design som är ett konsultföretag inom grafisk design och industridesign samt arbetar som Art Director på Logosol. Älskar att resa och bästa resan hittills gick till Australien. Gillar inredning, framförallt från femtiotalet.

Kerstin Stickler, sekreterare / medlemsansvarig
Kerstin Stickler, grafisk formgivare och fotograf, har jobbat inom medie- tidningsvärlden sedan 1989. Har bland annat jobbat på Sundsvalls Tidning, ETC, tidningen Föräldrar & barn och Journalisthuset, arbetar idag på Coompanion. Hon har svårt att sitta still och hämtar gärna inspiration på resor och av människor som brinner.

Vicci Andersson Sjöblom, ansvarig för Pecha Kucha Night
Arbetar med formgivning & produktion i eget företag sedan 1997. Delägare i produktionsbolaget / förlaget Kulturverksta´n. Bor med familjen strax utanför Sundsvall och är en formroad, kulturintresserad, storstadsresande, trädgårdsälskande lantis!

Kristina Jeppson, vice sekreterare / grafisk form
Kristina kommer från Västkusten och flyttade till Sundsvall för att studera grafisk design och kommunikation. Har en masterutbildning i förpackningsdesign från Mittuniversitetet. Arbetar idag som tjänstedesigner på landstinget och driver företaget No Gadget Design tillsammans med Anna Fossane. Älskar havet, sällskapsspel och snö.

Kristina Brink, kassör
Kristina är avdelningschef på Designavdelningen vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Kristina undervisar inom; typografi, tidningsformgivning, färglära, designprocesser och förpackningsdesign. På Mittuniversitetet deltar Kristina i forskningsprojektet LivePaper på FSCN (Fibre Science and Communication Network). Hon är bosatt i Sundsvall, kan inte motstå en snygg förpackning och reser helst till favoritstaden Tokyo eller kopplar av i sommarstugan vid havet.

Mona Wärdell
Arbetar som projektledare för Design i Västernorrland som verkar för att öka designmognaden regionalt, i syfte att stärka och utveckla organisationer och företag genom medveten och strategisk användning av design och designmetodik. Innehar en kandidatutbildning i industridesign från Mittuniversitetet.

Henrik Muskos, dokumentationsansvarig
Bildberoende amatörfotograf. Flitig bevakare av Sundsvalls konst- och formscen. Ingenjör på TM i Sundsvall.