Kalendarium Västernorrland

Program 2019

Under året kommer vi bland annat att arrangera föreläsningar, Pecha Kucha och medlemsresor. Vi firar även Formslaget den 6 oktober då vi utser årets Formbärare.

Aktiviteter i höst
Medlemsresa med Svensk Form till Åre Höstmarknad
Följ med oss till Jämtland!
Vi åker från Sundsvall (samling utanför Kulturmagasinet) kl 11 fredag den 27:e september och är tillbaka senast kl 21 lördag den 28:e. Vi stannar för studiebesök, lunch och ölprovning på Bakgården i Revsund på vägen till Åre och under lördagen tar vi del av höstmarknadens program, se mer på https://aresweden.com/arehostmarknad/

På hemvägen stannar vi för en tidig middag på Kretsloppshuset i Mörsil. Svensk Form Västernorrland står för resa och ölprovning. All mat och boende betalas av deltagaran själva. Vi har reserverat rum på Åregården, del i dubbelrum kostar 845 kr/person inkl. frukost. 

 Anmäl dig senast 20 august via mail (räcker inte att man bokar i att man kommer vi FB) till vasternorrland@svenskform.se

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Gäster som inte är medlemmar är välkomna till självkostnadspris i mån av plats.

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

6 oktober firar vi Formslaget, mer info kommer senare.

24 oktober är det Pecha Kucha Night i Sundsvall på Grönborg, mer info kommer senare.

För aktuell information besök Svensk Form Västernorrlands facebooksida. Vi informerar även våra medlemmar via e-post.