Styrelse Örebro

dsc01529
Från styrelsens julavslutning/styrelsemöte hos Mats Olsson dec 2016. Från vänster: Ulrika Lindmark, Jonas Linder, Richard Parent, (Wilbur &) Mia Åman, Synnöve Borup & Lena Hällzon. På bilden saknas Mats Olsson och Jeanette Engqvist..

DSC01889
Vid styrelsemöte en sensommardag ute hos Mats snickeri m.o.m i Osvalla 2013. Från vänster: Lena Hällzon, Ulrika Lindmark, Jonas Linder, Mats Olsson & Jeanette Engqvist. På bilden saknas Mia Åman och Richard Parent.

Här finner du STADGARNA för föreningen Svensk Form Örebro län: stadgar_SFÖ

 

Örebro JonasJonas Linder, ordförande  e-post
Jonas är arkitekt, grafisk formgivare och illustratör i den egna verksamheten Kapitän. Är för övrigt väldans intresserad av allt som har med form & design att göra och musik, men är också även gärna ute i skog och mark och lufsar när möjlighet ges. Cafébesök är också en gärna utövad sysselsättning.

 

 

 

Jeanette_liten Jeanette Engqvist, vice ordförande e-post
Jeanette Engqvist är medicinsk illustratör och driver företaget illumedic samt är också tidningsformgivare. Jeanette trivs i sällskap av barn och ungdomar och att använda skapande och kreativitet i olika former tillsammans med andra. Att påta i jorden i trädgården är bästa avkopplingen.

 

 

 

Örebro MiaMia Åman, sekreterare  e-post
Mia arbetar som industridesigner på BAE Systems Bofors i Karlskoga. Kombinerar allt från systemarkitektur, systemsäkerhet till formgivning. Fritiden ägnar hon ofta åt husbygget i fjällen eller på Örebros beachvolleybollplaner.

 

 

 

Örebro MatsMats Olsson, kassör  e-post
Mats driver möbelsnickeriet m.o.m på Osvalla gård strax utanför Örebro, ett snickeri dit kunden är välkommen med egna idéer och skisser på möbler i massiv trä. Mats trivs i naturen sommar som vinter.

 

 

 

Örebro RichardRichard Parant, styrelseledamot  e-post
Industridesigner på Arbesko.

 

 

 

 

 

Örebro LenaLena Hällzon, styrelseledamot e-post
Man skulle kunna kalla Lena för en projektmänniska som tycker om utmaningar. Hon är handbokbindare och driver sedan 2010 bokbinderiet Kartong. Uppdragen kan vara allt från workshops och föredrag, till menyer, gästböcker, plånböcker och lagningar, eller annat kunder önskar. Hon är också medlem i konsthantverkarna i Örebro. På fritiden trivs hon med att gå i skog och mark, gräva i trädgården eller att umgås med folkär på somrarna gärna ute på Vättern.

 

Örebro UlrikaUlrika Lindmark, styrelseledamot  e-post
Grafisk formgivare.

 

 

 

 

 

synnöve Synnöve Borup, styrelseledamot  e-post
Synnöve är numera pensionär efter 40 år som bokhandlare. Intressen sedan studietiden: mode & design, arkitektur, kvalitetsfilm, musik och framförallt litteratur – gärna från andra kulturer. Tycker om att vara rörlig i kropp och hjärna.

 

 

Spara

Spara