Styrelse Örebro


Vid styrelsemöte en försommardag 2017 ute hos Mats snickeri m.o.m i Osvalla.
Övre raden från vänster: Simon Tullstedt, Mats Olsson och Ulrika Lindmark (fd ledamot).
Nedre: Nina Hellström-Boväng, Jonas Linder, Harriet Arnold och Synnöve Borup.
Karin Foberg saknas på bilden.
I 2019 års styrelse ingår Saga Melina Gavargez som ersatt Nina Hellström-Boväng-

 

Här finner du STADGARNA för föreningen Svensk Form Örebro län: stadgar_SFÖ

 


Jonas Linder, ordförande
  e-post
Jonas är arkitekt, grafisk formgivare och illustratör i den egna verksamheten Kapitän. Är för övrigt väldans intresserad av allt som har med form & design att göra och musik, men är också även gärna ute i skog och mark och lufsar när möjlighet ges.

 


Simon Tullstedt, vice ordförande e-post
Simon är digital kreatör och kimchientreprenör. En rastlös och nyfiken själ som gillar sånt som får ta lite tid. Mjölksyrning och designprocesser till exempel. Cyklar och seglar gärna.

 

 
Karin Foberg
, sekreterare e-post
Karin är lifestylefotografen som vidareutbildar sig till kommunikatör på Örebro Universitet. Kulturtant, byggnadsvårdare och estet ut i fingerspetsarna. Renoverar ett gammalt metodistkapell på landet i det långsamma tempo som småbarnslivet tillåter.

 


Mats Olsson, kassör  e-post
Mats driver möbelsnickeriet m.o.m på Osvalla gård strax utanför Örebro, ett snickeri dit kunden är välkommen med egna idéer och skisser på möbler i massiv trä. Mats trivs i naturen sommar som vinter.

 


Synnöve Borup,
styrelseledamot  e-post
Synnöve är numera pensionär efter 40 år som bokhandlare. Intressen sedan studietiden: mode & design, arkitektur, kvalitetsfilm, musik och framförallt litteratur – gärna från andra kulturer. Tycker om att vara rörlig i kropp och hjärna.

 


Harriet Arnold, styrelseledamot 
e-post
Harriet arbetar med kommunikation och marknadsföring på Örebrobostäder sedan närmare tjugo år. Privat har intresset för inredning, färg och form alltid varit stort. Har alltid en bok på gång, men är annars gärna ute och njuter av den vackra naturen i alla årstider.

 


Saga Melina Gevargez, styrelseledamot
  e-post
Silversmed.