Styrelse Örebro

dsc01529
Från styrelsens julavslutning/styrelsemöte hos Mats Olsson dec 2016. Från vänster: Ulrika Lindmark, Jonas Linder, Richard Parent, (Wilbur &) Mia Åman, Synnöve Borup & Lena Hällzon. På bilden saknas Mats Olsson och Jeanette Engqvist..

DSC01889
Vid styrelsemöte en sensommardag ute hos Mats snickeri m.o.m i Osvalla 2013. Från vänster: Lena Hällzon, Ulrika Lindmark, Jonas Linder, Mats Olsson & Jeanette Engqvist. På bilden saknas Mia Åman och Richard Parent.

Här finner du STADGARNA för föreningen Svensk Form Örebro län: stadgar_SFÖ

 

Örebro JonasJonas Linder, ordförande  e-post
Jonas är arkitekt, grafisk formgivare och illustratör i den egna verksamheten Kapitän. Är för övrigt väldans intresserad av allt som har med form & design att göra och musik, men är också även gärna ute i skog och mark och lufsar när möjlighet ges.

 

 

 

Simon Tullstedt, vice ordförande e-post
Simon är digital kreatör och kimchientreprenör. En rastlös och nyfiken själ som gillar sånt som får ta lite tid. Mjölksyrning och designprocesser till exempel. Cyklar och seglar gärna.

 

Örebro UlrikaUlrika Lindmark, sekreterare e-post
Grafisk formgivare.

 

 

 

 

 

Nina Hellström-Boväng, vice sekreterare e-post

 

Örebro MatsMats Olsson, kassör  e-post
Mats driver möbelsnickeriet m.o.m på Osvalla gård strax utanför Örebro, ett snickeri dit kunden är välkommen med egna idéer och skisser på möbler i massiv trä. Mats trivs i naturen sommar som vinter.

 

 

 

synnöve Synnöve Borup, styrelseledamot  e-post
Synnöve är numera pensionär efter 40 år som bokhandlare. Intressen sedan studietiden: mode & design, arkitektur, kvalitetsfilm, musik och framförallt litteratur – gärna från andra kulturer. Tycker om att vara rörlig i kropp och hjärna.

 

 

 

Harriet Arnold, styrelseledamot  e-post
Harriet arbetar med kommunikation och marknadsföring på Örebrobostäder sedan närmare tjugo år. Privat har intresset för inredning, färg och form alltid varit stort. Har alltid en bok på gång, men är annars gärma ute och njuter av den vackra naturen i alla årstider.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara