Personal Svensk Form

 

Det här är vi på Svensk Form. Skicka e-post till oss: förnamn.efternamn@svenskform.se

EwaEwa Kumlin – VD
Tel: 08-463 31 39 E-post till Ewa
Ewa är sedan 2004 vd för Svensk Form och Form/Mandelgren Magazine AB. Med ett brinnande engagemang för formfrågor leder hon ständigt Svensk Forms verksamhet framåt. Som initiativtagare till Swedish Style in Tokyo och Tokyo Style in Stockholm har hon bidragit till viktiga kultur- och näringslivsutbyten mellan Sverige och Japan.

 

 

Anneli Wardell – Ekonomichef
Tel: 08-463 31 43
E-post till Anneli
Anneli ansvarar för ekonomifrågor för föreningen Svensk Form, Svensk Form Service AB och Form/Mandelgren Magazine AB. Senast kommer Anneli från Provisa där hon jobbade som ekonomiansvarig. Anneli har en ekonomisk grundutbildning samt är Diplomerad Controller från Företagsuniversitetet.

 

 

 

elnaElna Lassbo – Tjänstledig t.o.m. jan 2018
Tel: 08-463 31 41 E-post till Elna

 

 

 

 

 

 

 

Emma_Olofsson_Svensk_Form

Emma Olofsson – Kommunikationsansvarig
Tel: 08-463 31 48
E-post till Emma
Emma ansvarar för Svensk Forms övergripande kommunikation. Hon är bl.a. webbredaktör, projektledare och redaktör för föreningens nyhetssidor i tidningen Form. Emma har tidigare jobbat med kommunikation och marknadsföring inom flera branscher och har skaffat sig en bred erfarenhet längs vägen. Emma projektleder PechaKucha Nights och har bl.a. studerat kommunikation, designteori, kultur- och konstvetenskap.

 

 

Anita Christiansen Bibliotekarie & arkivarie
Tel: 08-463 31 37 E-post till Anita
Anita ansvarar för Svensk Forms bibliotek, arkiv och digitala designarkiv. Anita är också styrelsens sekreterare. Dessutom administrerar hon Svensk Forms Opinionsnämnd och Stipendienämnd. Hon är en stor kunskapskälla med många år inom föreningen.

 

 

Jan-Ostvold_webbJan Östvold – Försäljningschef
Tel: 070-720 69 90 E-post till Jan
Jan Östvold jobbar med att stärka Svensk Form genom att bygga långsiktigt partnerskap med företag och organisationer, t.ex. för  sponsorskap till de nationella utmärkelserna Design S och Ung Svensk Form, genom Företagspoolen eller där det finns ett gemensamt mål att driva designfrågor i Sverige och internationellt. Jan kommer från Svenska Moderådet, där han var      försäljningschef samt med ansvar för sponsorer till Stockholm Fashion Week.

 

Erika Zinders – Administrativ assistent
Tel: 08-463 31 38 E-post till Erika
Erika jobbar 50% som assistent i designutmärkelsen Design S, övrig tid som administrativ assistent på kontoret på Skeppsholmen. Hon är den du träffar mest om du hyr vårt bibliotek!

 

 

 

 

Karin Wiberg – Projektledare Ung Svensk Form
Tel: 070-365 63 25
Karin driver och koordinerar projektet kring utmärkelsen Ung Svensk Form med allt från juryarbete till utställning. Under Designåret 2005 jobbade hon för Helsingborgs stad bl.a. med utställningen 100 tankar om konsthantverk. Hon har också arbetat med information och designbutik på Form/Design Center i Malmö. Karin har studerat vid Lunds konst- och designskola samt gått Skulpturlinjen på Konstskolan Idun Lovén och en kurs i projektledarskap.

 

annaAnna Blomdahl – internationella projekt
Tel: 076-256 75 25

Anna har internationell projektledare för Design S. Anna har lång erfarenhet från tidnings- och designbranschen, har drivit egna företag inom design i USA. Anna har en magisterexamen i kommunikation från Stockholms Universitet och journalistexamen från Poppius.

 

 

Medlems- och prenumerationsfrågor
form@pressdata.se
Tel. 08-799 62 68 (vardagar 08.00-18.00)

Regionalföreningar
Svensk Form har regionalföreningar runt om i hela landet.
Kontaktuppgifter till Regionalföreningarna