Uthyrning

En lugn oas mitt i stan – hyr Svensk Forms Bibliotek

Ibland behöver man komma iväg lite. biblo
Att byta miljö kan ge din arbetsgrupp eller medarbetare inspiration och en kreativ kick. Varför inte planera in nästa styrelsemöte, konferens, mingel eller workshop i Svensk Forms ljusa och luftiga bibliotek? Vi är stolta över att kunna erbjuda en vacker och lugn plats med alla bekvämligheter för stora och små möten.

Kontakta oss för mer information om uthyrning:
Erika Zinders, 08-463 31 38, erika.zinders@svenskform.se


Möblera för styrelsemöte, seminarium, mingel eller workshop

Svensk Forms bibliotek är utrustat med modern konferensteknik och har plats för upp till 16 personer bekvämt sittande i vackra läderstolar kring det stora konferensbordet. Rummet kan möbleras om och disponeras av större grupper för biosittning (40 pers) eller för stående mingel (60-70 pers).

Vacker inramning i en kreativ miljö
Rummet är inrett av två av de allra främsta namnen inom svensk arkitektur och möbelformgivning – Åke Axelsson och Jonas Bohlin. Utanför de höga fönstren ser du glittret från Stockholms ström, och de anrika byggnaderna i Skeppsholmens lummiga grönska.

Vi serverar gärna kaffe om du så önskar. Lunch kan intas eller beställas via oss på någon av de utmärkta restaurangerna på Skeppsholmen, till exempel Moderna museets restaurang, Restaurang Hjerta eller Hotel Skeppsholmen.

Inspirerande föreläsningar

Talartjänster som ger det lilla extra
Svensk Form har stor och djupgående kunskap om det mesta som rör form och designfrågor. Vår långa historia är fylld av spännande händelser och på många sätt har gårdagens Svenska Slöjdföreningen och dagens Svensk Form starkt influerat svenskt kulturliv och kulturpolitik. Vi vill dela med oss av vår kunskap och håller gärna föreläsningar eller förmedlar talare ur vårt stora nätverk. Genom oss kan du få kontakt med kunniga och intressanta personligheter som håller samtal kring design och form.

Juridisk rådgivning
Vi hjälper till med kontakter specialiserade på t.ex. upphovsrätt och hållbar affärsutveckling.

Jurydeltagande
Vi svarar gärna på förfrågningar om att delta i jurygrupper och tävlingar.

DesignSafari
Vi arrangerar gärna guidade turer för turister och internationella besökare, på designföretag, showrooms och tillverkningsställen.

Plats för profilering
Svensk Form och Form har flera olika kanaler där du som företag kan exponera ditt varumärke eller produkter och synas i ett seriöst sammanhang, för din prioriterade målgrupp.
– Banner på Svensk Forms och Forms webbplatser
– Annons i tidningen Form, Nordens främsta tidning inom arkitektur och design. Kontakta Forms annonsavdelning här
– Banner på FormReport, designrapporten som utkommer en gång i månaden.
– Bli medlem i Svensk Forms FöretagsPool och få stor synlighet på internationella och nationella mässor, event och utställningar.

Priser
Ladda ned prislista här

Uthyrning av biblioteket
Heldag: 7000 kr / halvdag 4500 kr.

Svenskform_BiblioFolder_webb

 

Ladda ner broschyren för Biblioteket (pdf 1,5 Mb)

biblio_bord

 

 

 

 

 

 

SvenskForm_Garden_170

 

 

 

 

BIblo_konferens

 

 

 

 

Biblo_blomma

 

 

 

Skeppsholmskajen170

Biblo_forelasning